tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi 2013 52 vrk

Tämä onkin erittäin jännittävä vuodenalku. Odotan innolla jo pentujen syntymää. Vatsassa kuhisee ja tuntuu olevan paljon vipinää. Itse olen bongannut viisi pentua niiden liikkeistä, mutta kaikki eivät ole hereillä samaan aikaan. Kimin vatsan ympärys kasvanut 45 cm:stä 60 cm:iin. Painoa en ole vielä päässyt mittamaan, mutta huomenna sekin selviää, kun hankin henkilövaa`an kotiin. 

Ulkoillessa Kim rauhoittunut lönköttelemään ja eikä se spurtaile niinkuin muutama päivä sitten. Eilen se ei välittänyt paukuista ollenkaan, vaikka ajattelin sen ollessa" herkässä tilassa" ja reagoivan jonkin asteisesti niihin. Hyvä näin :-) . Kim tuntuu olevan kaikissa asioissa tosi järkevä ja tämän pentujen odotuksen ottanut todella rennosti :-)

 Tällä hetkellä Kim syö kolmesti päivässä, koska pikkupennut täyttävät sen vatsan.  Seuraava projekti on Kimin totuttaminen pentulaatikkoon, jonka meidän bc uros Karl toistaiseksi valloittanut pedikseen. Valitettavasti Karlille on tiedossa häätö, kun alamme Kimin kanssa valmistautumaan pentujen syntymään :-).
Kuvasatoa uudenvuodenaatolta

Karl ja pentulaatikko

2 kommenttia:

  1. Karl näyttää niin tyytyväiseltä laatikossaan. Miten raaskit häätää sen pois ;)

    VastaaPoista
  2. voi Karlia - rankaa tuo sijaisisän elämä ;-)

    VastaaPoista