sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pennut uusissa kodeissaan

Pennut ovat lähteneet maailmalle. Kaikille löytyi mitä parhaimmat kodit, joissa  niillä mahdollisuus toteuttaa itseään kukin omissa lajeissaan. Toivon, että niistä tulee terveitä ja luonteiltaan sopivia harrastekoiria omistajilleen.

Tässä lähtötunnelmissa 7 viikkoisina penneleinä.


Bess asustelee bordercollie Revon ja hollanninpaimenkoira Kujeen  kanssa Raisan ohjastuksessa. Bessin päälaji tulee olemaan agility, sivulajina paimennus.

.
Bracken " Pinja" muutti Piikkiöön Tiinan perheen luokse, jossa se sai seurakseen russelikaksikon Ulpun ja Unton. Pinjan lajeiksi kaavailtu agility ja paimennus.

Bute "Muusa" muutti Sennin Veikkolaan, jossa se viihdyttää Sennin toista bordercollieta Moonaa. Muusa tullaan näkemään tulevaisuudessa  agilityssä, haussa ja paimennuksessa.


Brad asuu  Oulunsalossa Janin perheen luona. Seuranaan bordercollie Roni ja seropi Remu. Pääjina Bradillä tarkoitus harrastaa hakua ja ohessa paimennusta ja agilityä.


Bob "Niitti" vaikuttaa Järvenpäässä Heinin ja Tomin luona, seuranaan australianpaimenkoirat Wen ja Loco. Pääajina tulee olemaan agility, lampaitakin on tarkoitus käydä moikkaamassa.


 Ben "Roope" muutti Marikan perheeseen Lohjalle, seuranaan bordercollie Olli ja kaksi borderterrieriä. Roope tulee harrastamaan agilityä ja ohessa paimennusta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti